TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

JAHELNÍK SE ZELÍM

Zpět
  • Autor: marelova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,podravka

Energetická hodnota celkem: 9791 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 393, SAFA (g): 11, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 76, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 979 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 39.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 7.6, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Jáhly spaříme 3x vařící vodou a uvaříme do měkka. Pak smícháme s vejci,kořením a zelím,povrch posypeme dý'novým semínkem,a dáme zapéct do trouby na cca 180 C asi 40 minut

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři